Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Afacere la cheie, spalatorie mobila de covoare si canapele
4500 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pachet pentru deschiderea unei afaceri la cheie. Afacerea consta in spalarea covoarelor si a mochetelor la domiciliul clientului prin tehnica injectie extractie.

Astfel, un covor se poate spala cu foarte putina apa direct pe pardoseala, neexistand riscul aparitiei igrasiei, covoarele ramanand foarte putin umede, uscarea intervenind natural in cca o ora si jumatate.

Prin aceeasi metoda se pot spala si canapele, interioare de masina, fotolii, etc. Atentie: pielea nu se spala cu aceste echipamente.

Pachetul contine:
-1. masina de spalat profesionala cu injectie extractie cu accesoriile aferente (tija mare pentru spalarea covoarelor, furtun, scula de mana pentru spalarea canapelelor si a tapiteriilor). Puterea este de 2 x1400 W, pompa foloseste o presiune de 120 Psi, bazinul de apa curata este de 30 l, cel de apa murdara are 40l. Masina este dotata cu rezistenta pentru incalzirea apei, poate incalzi 30 l de apa in 40 min. Se ofera un motor de rezerva (valoare cca 120 lire sterline)
-2.detergent profesional (20kg), suficient pentru 2-3 luni de folosire la capacitate medie. Dozajul detergentului este de 20g detergent la 9 l de apa.
-3.Minivan Ford Fiesta courier din 96, in stare buna
-4. Website cu domeniu pe .ro, cu aproximativ 800-900 de vizitatori unici pe luna.
-5. 2 numere de telefon - doar prin cedarea abonamentelor, sunt abonamente nelimitate Telekom, 60 lei/luna ambele.
-6.1000 de flyere
-7.cel mai important: SE OFERA TRAINING!

Ca si recuperare a investitiei de 4500 eur, aceasta poate fi amortizata in 3-4 luni, pretul unui mp de covor variind intre 4 si 8 lei, iar pretul pentru spalarea unei canapele variaza intre 80 si 140 lei.
Din Gura in Gura